Nieuwbouw en projectwerk


Tegelzettersbedrijf Hup werkt voor een aantal aannemers, die geregeld het bedrijf inzetten om projectmatig tegelwerken voor ze uit te voeren.
De aannemer komt met het bestek en de beoogde planning. Wij zorgen voor een degelijke offerte als blijkt dat de planning voor ons haalbaar kan zijn.

De offerte is pas van kracht op het moment dat alle punten zijn doorgesproken met de opdrachtgever, die van invloed kunnen zijn op de prijs en de kwaliteit. Immers, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.


 

Speciale projecten en renovatie


Onze specialisme komt het best tot zijn recht als een particulier of architect met een leuke uitdaging komt. Creativiteit, oplossingsgericht en kwaliteit is dan geboden om het eindresultaat tot een goed einde te brengen.
Wij nemen ook desgewenst de complete renovatie van de badkamer, keuken of toiletgroep aan. Wij zorgen dat onze onderaannemers volgens dezelfde kwaliteitseisen te werk gaan. Wij zorgen dat u te maken heeft met één aanspreekpunt en wij hebben de volledige eindverantwoording voor het eindresultaat. U ontvangt één factuur en de garantie gaat via ons.

Dat scheelt u een hoop geregel en wij hebben grip om onze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.