Tegelhuis Voorburg bestaat sinds 1974 op de parkweg 70 te Voorburg.
Het bedrijf is gericht op het brede publiek.
Bekende merken zoals: Mosa, Sphinx en Villeroy & Boch maken deel uit van het assortiment.
Tevens zijn ze dealer van Castelo, handgemaakte Portugese tegels.

Ook hebben ze een ruime keuze aan woonkamervloeren in vele maten en uitvoeringen.
Voor natuursteen kunt u ook bij ze terecht met keuzes uit bijvoorbeeld:
- Belgisch hardsteen,
- Marmer,
- Leisteen,
- Graniet etc.

Om de tegels te verwerken hebben ze lijmen en voegsels van bekende merken zoals bijvoorbeeld: Schönox en Eurocol . Verder verkopen ze toilet- en badkameraccessoires en diverse onderhoudproducten.


 

Een goed begin is het halve werk. En daarom haalt Tegelzetbedrijf D. Hup hier zijn bouwmaterialen. Een enorm assortiment; alles onder één dak.
Snelle levering, goede prijzen en probleemloze service zijn ook voor ons kernwaarden die passen bij ons beleid.


 

Wij werken graag met de hoogwaardige productenlijn SCHÖNOX. Ze hebben al jaren bewezen dat hun producten passen bij kwaliteit.


 

Forbo Eurocol BV in Wormerveer is een toonaangevend producent en leverancier van bouwtechnische producten voor renovatie en nieuwbouw. Ze hebben zich gespecialiseerd in tegelijmen, voeg- en egalisatiemiddelen en de daarbij behorende hulpmiddelen. Daarnaast fabriceren ze een serie vloerbedekkings- en wandbekledingslijmen. Sinds 1972 is Forbo Eurocol een zelfstandig onderdeel binnen de internationale Forbo Groep. De producten vinden hun toepassing over de hele wereld onder de productnaam Eurocol en onder private label van industrie en groothandel.

PRODUCTONTWIKKELING
Forbo Eurocol behoort binnen de internationale Forbo Groep tot de divisie Forbo Bonding Systems. Hierbinnen dragen wij de Europese productverantwoordelijkheid voor bouw- en constructielijmen. Dit betekent dat ze Research & Development vanuit Nederland coördineren. Een team van specialisten houdt zich intensief bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het optimaliseren van bestaande recepturen. Bij speciale projecten werken ze nauw samen met onderzoeksinstituten en adviescentra.

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN EN TECHNIEKEN
Onder het motto 'eurocol - the strong connection' voert Forbo Eurocol een zeer breed assortiment met een keur aan hoogwaardige kwaliteitsproducten. Nagenoeg alle materialen produceren ze in eigen fabrieken. De hoge kwaliteitsnorm waarborgen ze door een nauwgezette en intensieve productiecontrole. Forbo Eurocol investeert voortdurend in moderne productiemiddelen en -processen. Hierdoor worden de producten altijd volgens de laatste stand van techniek vervaardigd en voldoen ze aan de strengste kwaliteitseisen.